ny_banner

Ningbo Chen Shen Plastics се придружува на групната посета за да иновира со JH Group

Локација: округ Јинжу, Нингбо, провинција Жеџијанг, Кина

Датум: 30.03.2024

图片1

Ningbo Chenshen Plastic Co., Ltd., напредна фабрика специјализирана за прилагодување на мувла и обработка на обликување со вбризгување, неодамна ја имаше привилегијата да ја посети реномираната групација JH лоцирана во областа Јинжоу во Нингбо, организирана под покровителство на Alibaba.

图片2

Оваа посета, која се одржа на 26 март 2024 година, ја олесни длабинската размена помеѓу Ningbo Chenshen Plastic и г-дин Zhu Hui, шефот на JH Group.Роден во 1987 година, г-дин Жу, претприемач со млад изглед и напредно размислување, го импресионираше претставникот од Ningbo Chenshen Plastic со неговото длабоко разбирање за индустриската автоматизација и неговата потрага по визионерски фабрички имиџ.

JH Group, компанија специјализирана за производство на кабли и дистрибутивни кутии, воодушевена со високото ниво на фабричка автоматизација.Оваа високо автоматизирана работна средина го потсети претставникот на Ningbo Chenshen Plastic во посета на нивната претходна посета на работилницата SCHUNK во Хајлброн, Германија.Г-дин Жу изрази дека, во споредба со едноставното остварување профит, тој претпочита да инвестира во технологија и опрема за да ја изгради фабриката во место кое истовремено е модерно и ги одразува личните аспирации.

图片3
图片4

Ningbo Chenshen Plastic Industry Co., Ltd. беше длабоко инспириран, верувајќи дека оваа посета обезбеди вредни сознанија за идниот технолошки развој на компанијата и проширување на пазарот.Ningbo Chenshen Plastic е посветена на континуирани технолошки иновации и оптимизација на управувањето за да им обезбеди на клиентите најквалитетни услуги за прилагодување на мувлата и калапи со вбризгување, осигурувајќи дека секоја потреба на клиентите е задоволена ефикасно и прецизно.

Ningbo Chenshen Plastic Industry Co., Ltd. ќе продолжи да истражува и учи напредни технологии и концепти за управување во индустријата, стремејќи се да стане лидер во областа на производство на мувла и обликување со инјектирање.

图片5

За Ningbo Chenshen Plastic Industry Co., Ltd.:

Ningbo Chen Shen Plastic Industry Co., Ltd. е посветена на дизајн и производство на големи и средни калапи за вбризгување и обработка и обработка на калапи со вбризгување повеќе од 20 години.Соработувајќи со престижни автомобилски брендови од Јапонија, Германија, САД, нашите производи заработија доверба и комплименти од секој клиент.

Ги поздравуваме пријателите од сите индустрии да дојдат во Нингбо за да го посетат и да водат деловни преговори!

Или дознајте за нас преку нашите

Веб-страница: www.ningboplastic.com

YouTube: youtube.com/@ChenshenPlastic

Тикток: tiktok.com/@ningbochenshenplastic

Инстаграм: instagram.com/mikeshen.sales/

Фејсбук: facebook.com/chenshenmould/

Linkedin: linkedin.com/company/ningbo-chenshen-plastic-industry-co-ltd/

VK: vk.com/chenshenplastic

 

За заинтересирани партнери, ве молиме контактирајте не преку

WhatsApp: +852 61069495

Email: mikeshen.sales@ningboplastic.com

Skype: join.skype.com/invite/hnBQB9Zc31hc


Време на објавување: Мар-30-2024